ВЛЕЗ В БЪДЕЩЕТО НА ВЪНШНАТА РЕКЛАМА

digitalnareklama-black-friday.png

ДИГИТАЛЕН ЧЕРЕН ПЕТЪК

- 50 % отстъпка на всички пакети и безплатна изработка на реклама

от 18.11.2022 г. до 30.11.2022 г. 

- Атрактивен метод за външна реклама

- Гъвкавост при смяна на рекламна информация

- Бонус реклама в социални мрежи

За повече информация: +359 876 889 699

„ДИГИТАЛНА РЕКЛАМА” ООД, Ви предлага динамична външна реклама - дигитален LED билборд на територията на град Плевен, позициониран в основно кръгово кръстовище. С използването на подобен тип реклама гарантирано увеличавате интереса към Вашия бизнес.

Нашата рекламна агенция е базирана в град Плевен и насочва вниманието си към развитието на различни по рода си браншове, чрез излъчване на предимствата и ценностите им, посредством иновативен метод, какъвто е LED Билбордът.

ЗА НАС

Целите на фирмата са насочени към динамичната външна реклама - LED билборд в гр. Плевен, налагаща се като иновативен, високоефективен метод за реклама от всяка уважаваща себе си фирма. Същевременно, налагаме високо качество, добри цени и удовлетворяваме нуждите и изискванията на всеки клиент.

Екипът на „Дигитална Реклама“ ООД е съставен от млади, мотивирани и амбициозни хора с креативно мислене. Ние ценим вашето времето и няма да Ви накараме да чакате. Отговорни сме към това, което правим, за да удовлетворим всяко ваше желание. Успешното сътрудничество се създава с коректност, лоялност и добри взаимотношения. Ние не преценяваме своите клиенти по бюджета, обръщаме еднакво внимание на всеки един клиент и не подценяваме никого.