top of page

Наемете този огромен билборд на Таймс Скуеър само за $150

Актуализирано: 19.01

Това ново маркетингово начинание дава известен калибър слава на изненадващо достъпна цена.

Вие, да вие, можете да направите голяма поява на билборд на Таймс Скуеър. (RONEN SUARC)


Възможността да се издигнете над Таймс Скуеър вече е достъпна благодарение на стартирането на уебсайт, който продава 15-секундни на звездна слава на LED билборд за по-малко от $200.


От четвъртък, 15 декември всеки, който търси мимолетна "неонова" слава, може да резервира снимка по свой избор, която да бъде прожектирана на билборда с ширина 17 метра и висок 10 метра над магазина на Pelé Soccer на 1560 Broadway между 46-та и 47-ма улица.


„Никоя компания не се е осмелила да навлезе в личното пространство на хората, когато става дума за билбордове на Таймс Скуеър“, се хвали в прессъобщение за проекта.

Слотовете могат да бъдат резервирани на TimesSquareBillboard.com , където кандидатите за "реклама" могат да изберат дата, да качат своя снимка и да платят $150. След това изображението ще се появява на билборда за 15 секунди веднъж на час в продължение на 25 часа на избраната от тях дата. (Клиентите ще получат имейл с почасовото време след покупката.)

Вашето лице, над тази битка. (Anadolu Agency чрез Getty Images)


Идеалният потребител е всеки, който иска да честити рождения ден на майка си, на своята половинка, които иска да направи предложение за брак по грандиозен начин, за добри приятели, които искат да поздравят приятеля си за новата работа, приятели, които искат да шокират приятелите си „със снимка от пътуването ви“ и всички, които просто искат „да бъдат известни за един ден“, се добавя в съобщението.


Концепцията идва от ума на базирания в Маями адвокат и главен изпълнителен директор на Welcome To Times Square - Jaime Suarez, почитател на Ню Йорк през целия живот, който беше вдъхновен да разработи достъпна рекламна възможност, след като стана свидетел на „провала на множество малки местни фирми поради пандемията .”

„Ако си мислите, че големите марки с гигантски рекламни бюджети са единствените, които могат да си позволят светлината на прожекторите на театралния квартал, помислете отново!“ се казва в материалите на пресата.


Вие също можете да изненадате любим човек на нашият LED билборд в град Плевен, като се свържете с нас, за да Ви направим персонална оферта за вашето излъчване.


Източник: nypost.com

32 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page