top of page

Предимства от реклама на LED билборд

  • Без значение дали ще сменяте или премахвате реклама, при стандартния билборд това е изключително сложен процес, ангажиращ персонал, време, съобразяване с метеорологични условия и допълнителни разходи.
     

  • При стандартен винилов билборд, възможността за рекламиране е ограничена, тъй като споделянето на съдържанието е фиксирано за целия период.
     

  • Цената за 1 секунда излъчване на LED билборд е по-ниска от 1 стотинка и няма допълнителни разходи за смяна на рекламата Ви в сравнение с други методи за външна реклама.

  • Тук е основното предимство на LED Билбордa. Множество компании смятат, че рекламата е най-бързият начин да навлязат на отворения пазар и именно динамичното рекламиране на LED билборд е най-работещия тип реклама.

  • Те излъчват реклама на различни интервали от 10, 15, 20 секунди или по-дълги, без значение статични или видео и увеличава шанса рекламата Ви да достигне до съзнанието на повече потенциални клиенти!

bilbord_digitalnareklama
diagrama-efektivnost-bilbord

След проведени проучвания са установени между 3000 – 5000 преминаващи автомобила на ден, които имат пряк поглед над рекламния билборд. От всички преминали автомобила покрай билборда, приблизително над 1500, спират и насочват вниманието си към него, за повече от 60-120 секунди, което означава, че рекламата Ви ще бъде показана между 2 и 3 пъти.

bottom of page